Usta: Hemen şampiyonluk zor

Muharrem Usta açıklamalarda bulundu

Usta: Hemen şampiyonluk zor
Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, transfer süreci, takımın durumu ve taraftarların artan beklentileriyle ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Usta, transfer döneminde iyi çalıştıklarını belirterek, "Ben ağırlıklı olarak neşterin vurulması gereken önemli operasyonlara gittim. Nevzat Aydın, hocamız ve scout ekibimiz süreçte hep aktif oldu ve büyük emek verdiler. UEFA'nın finansal fair play kriterlerini aşmamaya özen gösterdik. Oynayacak olan kadronun kazancının 21-22 milyon dolar seviyelerinde olması lazım. Eğer gözden çıkardığımız kalan oyuncuları da gönderebilirsek bu kriterleri yerine getireceğiz. Ama bazıları bizi zor durumda bırakıyor, onlarla uğraşıyoruz. Cavanda ve Douglas birkaç gün içerisinde başka bir takıma gidecek büyük ihtimalle, Oscar Cardozo ile de görüşmelerimiz sürüyor" diye konuştu. 

HEMEN ŞAMPİYONLUK ZOR 
Yapılan transferlerin ardından beklentinin artmasını da değerlendiren başkan Usta, şöyle konuştu: "Kimse çok ciddi beklenti içerisine girmesin. Bu takım daha yeni ve genç bir takım. Bizim bu sene kaliteli top oynayan, gittikçe yerleşen, ekip ruhu oluşturan, coşan ve koşan bir takım oluşturmamız gerekiyor. Öyle de olacağız. Zaten bunu sağladığımız anlarda birkaç takviye ile işlemi tamamlayabiliriz. Öyle bir anda şampiyonluğa gitmek, zirveye oynamak diye bir şey yok. Bu yüzden bu söylemleri sık sık yapacağız. Ersun hoca da söyleyecek, oyuncular da söyleyecek. İyi gitsek de, söyleyeceğiz kötü gitsek de. Oyuncular kör gözle birbirini anlayabilir duruma gelirse bundan sonrası kolay olur."

ERSUN HOCA İLE YÜZDE 100 UYUM İÇİNDEYİZ
Muharrem Usta, Trabzonspor markasını hep birlikte ayağa kaldırmaları gerektiğini vurgulayarak, "Ersun hoca ile alınan ve verilen nefes dahil, takım kurgusu dahil, oyuncuların mutlu olmaları için her şeyi yüzde yüz temas halinde yürütüyoruz." dedi.

TRANSFERLER SÜRECEK
Transfere daha nokta koymadıklarını da belirten Usta, "Yeni transferlerimiz oldu ve olacak. O yüzden biraz daha zaman ve sabırla her şey daha iyi yoluna girecek" derken, "Trabzonspor bundan sonraki süreçte oyuncu satarak da para kazanacak. Hem oyuncu satacağız hem de yeni oyuncular bulacağız" ifadesini kullandı..

Fotomaç

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor