Usta'dan Yusuf Erdoğan açıklaması!

"Yusuf Erdoğan'ı kimse bedavaya alamaz"

Usta'dan Yusuf Erdoğan açıklaması!
Başkan Muharrem Usta, yaptığı açıklamada, bir çok kulübün transfer listesinde bulunan Yusuf Erdoğan’ın transferiyle ilgili olarak, "Yusuf konusunda Beşiktaş ile de görüşüyoruz. Ancak kimse bu futbolcuyu bedava alamaz. " dedi.
        
Yusuf Erdoğan’ın bedelsiz olarak takımdan ayrılması gibi bir durumun söz konusu olmadığını vurgulayan Usta, "Ya bonservisi ile göndeririz, yada oturup konuşur sözleşmesini uzatırız veya sözleşmesini uzattıktan sonra kiralık olarak başka bir takıma verebiliriz. Ancak tekrar ediyoruz bedelsiz olarak takımdan ayrılması gibi bir durum yok." ifadelerini kullandı.

Başkan Usta kampa geliyor
        
Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta’nın, bordo-mavili takımın Macaristan’ın başkenti Budapeşte’ye bağlı Telki kasabasında yaptığı kampa akşam saatlerinde geleceği öğrenildi.
        
Usta’nın, bordo-mavili takımın Macaristan’ın MTK Budapeşte ile oynayacağı ilk hazırlık maçını da izleyecek. Eski golcüsü Burak Yılmaz’ın transferine odaklanan bordo-mavililerde Başkan Usta’nın gündemle ilgili açıklamalar yapması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler