Usta'dan transfer mesajı

"Yeni sezonun transfer çalışmalarını da şimdiden başlattık"

Usta'dan transfer mesajı
Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, devre arası transfer döneminde eksik mevkiler için gerekli takviyelerin yapılacağını söyledi. 

Taraftarların en çok heyecanlandığı konunun transfer olduğunu ifade eden Usta, "Bunu da anlayışla karşılıyorum. Çünkü böyle bir gelenek oluşmuş durumda. Fakat sıfır hatayla transfer işi mümkün değil. Kulüp gerçeklerini bilerek transfer yapmak, hata oranını düşürüyor. Biz de bunu sağlamaya çalışıyoruz" dedi. 
 
Titiz davranıp, eksik mevkiilere nokta transfer yapacaklarını belirten Muharrem Usta, "Ancak asıl gelecek sezona dair beklentilerimiz yüksek. Çünkü ekonomik açıdan daha rahat olacağız. Yeni sezonun transfer çalışmalarını da şimdiden başlattık" cümlelerini kullandı. 

Bıçak sırtında ilerleyip, zorlukların üstesinden gelme yolunda adımlar attıklarını da söyleyen Usta, "Bu süreç içinde, istemediğimiz sonuçlar da aldık. Ancak gelecek, Trabzonspor için aydınlık olacak. Bunun sözünü veriyorum" şeklinde konuştu. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor