Usta'dan Fenerbahçe kararı

Bordo mavili yönetim tam kadro gidiyor

Usta'dan Fenerbahçe kararı
İstanbul İl Güvenlik Kurulu, Fenerbahçe- Trabzonspor maçında deplasman tribününe taraftar alınmasına izin vermeyince yönetim harekete geçti. Başkan Muharrem Usta, Bordo-Mavili yönetimini büyük bir kısmıyla İstanbul’a gitme kararı aldı. Takıma bütün yolculuk boyunca eşlik edecek olan başkan ve kurmayları, takıma moral vermeye çalışacak. Kamp yapılan otelde futbolcular ile yemek yiyecek olan yönetim, takımı Ülker Stadı’nda da yalnız bırakmayacak ve portokol tribününde dev bir kadroyla hazır bulunacak.

Taraftardan büyük destek

Trabzonspor taraftarının da takımını desteklemek için hazırlıklarda bulunduğu kaydedildi. Kalabalık bir grubun takımı İstanbul’a uğurlayacağı belirtilirken, Sabiha Gökçen Havalimanı’nda da Trabzonlu futbolseverler hazır bulunacak ve futbolcuları karşılayacak. Maç günü de boş durmayacak olan Bordo- Mavili taraftarlar, polisin izin verdiği bölgeye kadar takım otobüsünü takip ederek, Karadeniz ekibine stadyuma kadar eşlik edecek. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor