Uruguay'dan Trabzonspor için sol bek iddiası

Trabzonspor'da sol beke Alfonso Espino geliyor iddiası.

Uruguay'dan Trabzonspor için sol bek iddiası

Transferin hızlı takımı Trabzonspor, Cadiz forması giyen 29 yaşındaki Uruguaylı Alfonso Espino’yu kiralık olarak kadrosuna katmak için önemli mesafe kat etti.

Bruno Peres, Gervinho ve Marek Hamsik gibi önemli yıldızları kadrosuna katan Trabzonspor, sol bek için de harekete geçti. Fırtına'nın, İspanyol ekibi Cadiz'de forma giyen Alfonso Espino'nun transferini bitirme aşamasına geldiği öğrenildi.

Uruguay basınında yer alan haberlere göre bordo- mavili yönetimin, 29 yaşındaki oyuncuyu satın alma opsiyonu ile birlikte kiralamak istediği ve bu konuda önemli aşamalar kaydettiği belirtildi. Tecrübeli oyuncunun, Cadiz'le 2023 yılında kadar sözleşmesi bulunuyor.

Kariyerine ülkesinin takımlarından Miramar'da başlayan ardından Nacional'e geçen Espino, 2019'un devre arasında Cadiz'e transfer oldu. 1.72 cm boyundaki tecrübeli sol bek, hızı ve tekniği ile dikkat çekiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler