Ünal Karaman’dan genç oyunculara mesaj: 1461 Trabzon’u şampiyon yapmaları için…

Trabzonspor teknik direktörü Ünal Karaman basın toplantısı düzenledi.

Ünal Karaman’dan genç oyunculara mesaj: 1461 Trabzon’u şampiyon yapmaları için…

Haber61 - Spor Servisi

Trabzonspor teknik direktörü Ünal Karaman düzenlediği basın toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Altyapıdan kadroya katılan oyuncular hakkında da açıklamalarda bulunan Karaman “Gençlere destek vereceğiz ama bu bir yapılanma ile olur” ifadelerini kullandı. Karaman “. Bu gençlerin gelişimi belli bir zaman içerisinde olmalı. Onların tamamını belki 1461 Trabzon’u şampiyon yapsınlar diye oraya göndereceğiz.” Şeklinde konuştu.

Ünal Karaman sözlerine şöyle devam etti:

Ben kimsenin diplomasını adamlığını sorgulamam haddim değildir. Herkes kendince kendi doğrularını yapmaya çalışmıştır. Benimle altyapı takımımızın, pilot takımımızın hocasının arasında farklı yok. Hepimiz bu takımdan geleceğinden sorumluyuz. Bir şey emek ister. Elbette gençlere destek vereceğiz ama bu bir yapılanma ile olur. Bunun içinde çok değişik katmanlar olur. Soytarı olmaması, arkadan vurmaması lazım, Ailesine vatanına toprağına sadık olması hain olmaması lazım. Bu bir emek ister. Yaşlısından gencine hepsi benim evladım. Sizlerden de kendimi farklı görüyorsam şerefsizim. Bu gençlerin gelişimi belli bir zaman içerisinde olmalı. Onların tamamını belki 1461 Trabzon’u şampiyon yapsınlar diye oraya göndereceğiz. O takımın bir üst lige çıkması lazım. Bana emanet edileni herkesten fazla korurum. Ben kan emici olmayacağım. İhtiyaç duyduklarında kan vereceğim.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler