Ünal karaman Trabzonspor'u yorumladı

Trabzonspor ile berabere kalan Göztepe'de teknik direktör Ünal Karaman konuştu.

Ünal karaman Trabzonspor'u yorumladı

Göztepe teknik direktörü Ünal Karaman Trabzonspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Karaman "Oyuncuların performansından memnunum. Maçı erken kopartabilecek pozisyonlarımız vardı. Futbol bu yüzden güzel bir oyun. Basit hatalar bize pahalıya mal oluyor. O nedenle puan kaybettik. Gol yedikten sonra da maçı çevirebilirdik ama olmadı. Bugünkü oyunun karşılığı galibiyet olmalıydı. Oyuncularım adına üzgünüm. Trabzonspor bugün önemli bir takım ve iyi bir kadroya sahip. Başında da önemli bir teknik adam var. Trabzonspor’a bugün daha boş alan verseydik daha da zorlayabilirlerdi. Genelinde doğru pozisyonlar içinde olduk. Son hamlelerimiz vuruş eksiklikleri puan kaybına neden oldu. Trabzonspor’a başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Ünal karaman basın toplantısında ise şunları söyledi;

Karaman, "Kalan maçlarımızı en iyi şekilde tamamlayarak yeni sezon hazırlıklarını yapacağız inşallah" dedi.

"ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Karaman, iyi oynadıklarını maçta puan kaybı yaşadıkları için üzgün olduklarını belirterek, "Ama uzun yoldan gelen oyuncularım son derece hassas, dikkatli ve gayretli çalışmalar yaparak kulübümüzü bugünlere taşıdılar. Ligde rahat bir konumda olmalarına rağmen birçok kulübün daha farklı davranabileceği yerde sağlam bir sporcu duruşuyla çalışarak, gayret göstererek, formalarına en iyi şekilde hizmet veren oyuncularım var. Basit hataların dışında doğrularından dolayı futbolcularımı tebrik ediyorum ve bu kaybedilen 2 puan adına en büyük üzüntüm camia kadar oyuncularımızın döktüğü alın terinin karşılığı alamama adına kaybedilen 2 puan var. Onun adına çok üzgünüm. Ama futbol bunun için ilginç. Çalışmaya devam edeceğiz, yine disiplinli, gayretli olarak, kalan maçlarımızı en iyi şekilde tamamlayarak yeni sezon hazırlıklarını yapacağız inşallah" diye konuştu.

Ünal Karaman basın toplantısında ayrıca, Avrupa şampiyonu olan cimnastikçi Ferhat Arıcan, güreşçiler Rıza Kayaalp, Taha Akgül ve Süleyman Atılı'yı da tebrik etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
24 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor