Ünal Karaman'ın tercihleri tartışılıyor!

Trabzonspor bu akşam sahasında oynadığı karşılaşmada Bursaspor’u ağırladı. Maçtan çok Ünal Karaman'ın tercihleri tartışıldı.

Ünal Karaman'ın tercihleri tartışılıyor!

Ünal Karaman, Burak Yılmaz'a ders mi vermek istedi? 

Süper lig’in 11. Haftasında oynanan ve 1-1 berabere biten Trabzonspor – Bursaspor maçını skorundan çok Ünal Karaman’nın oyuncu değişiklikleri ve Burak Yılmaz’ın oyundan çıkarken isyan etmesi konuşuldu. Daha önce kötü oynadığı veya kırmızı kart görme riski olan maçlarda ısrarla oyundan alınmayan yıldız futbolcu, hafta içi çıkan “Burak Yılmaz Abdulkadir Ömür’ü gece alemlerine “ götürüyor haberlerinden etkilendiği düşünülen Ünal Karaman tarafından, üstelik takım 1-0 öndeyken ve rakip üzerinde baskı kurmuşken oyundan alındı. Hemen 3 dakika sonra da Abdulkadir’i oyundan alan Karaman’ın çıkan haberlerden etkilendiği görüşünü pekiştirdiği görüldü. Forvet olarak maç eksiği olan Ekuban’ı oyuna aldıktan sonra Rodallega’yı da çıkartıp tamamen takımın geriye yaslanmasına zemin hazırlayan Karaman’ın kalesinde gol görmesi gecikmedi ve Trabzonspor sahadan 1-1’lik skorla ayrıldı.

Önceki haftalarda oynanan Akhisar karşılaşmasında formsuz olan Burak Yılmaz’ın oyundan alınmayışı, Antalya deplasmanında sarı kart görene kadar taraftarla didişmesine, hain tezahüratlarına mahsur kalmasına ve kırmızı kart görme riskine rağmen oyundan alınmayışına rağmen, bugün takım iyi mücadele ederken oyundan alınması taraftarlar tarafından da tepkiyle karşılandı.

Karaman’ın özellikle Burak Yılmaz üzerinden yaptığı ve yapmadığı oyuncu tercihleri tartışılırken, kadro tercihleri ile oyun okuyuşu eleştiri konusu oldu.

Ünal Karaman'ın maç sonu düzenlediği basın toplantısında sorulan "Takım neden başarısız?" sorusuna da "Geriye tek bir neden kalıyor. Benim oyuncu değiştirme konusundaki yetersiz oluşum" cevabını vermesi de taraftarın tepkisine bir cevap olarak algılandı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
25 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler