Ünal Karaman'ın Kucka planı - Bu yönüyle dikkat çekiyor

Trabzonspor'da Kucka formuyla göz dolduruyor.

Ünal Karaman'ın Kucka planı - Bu yönüyle dikkat çekiyor

Trabzonspor'da Okay Yokuşlu’nun Celta Vigo’ya transferinin ardından orta saha bölgesinde yeni sezonda teknik direktör Ünal Karaman’ın önemli sorumluluklar yüklemeyi planladığı Juraj Kucka, Slovenya kampındaki performansıyla kampın dikkat çeken isimleri arasında yer alıyor.

2017-18 sezonunda bordo-mavili takıma transfer olan ve inişli çıkışlı performansı ile zaman zaman eleştirilen Kucka, yeni sezon öncesi ise hazır bir görüntü veriyor.

1 Temmuz’dan itibaren Slovenya’da gerçekleştirilen antrenmanların tamamında yer alan ve çalışma arzusuyla ön plana çıkan Kucka, yeni sezon öncesi form tutmaya başladı.

Güçlü fiziğinin yanı sıra mücadeleci yapısıyla da dikkat çeken Slovak futbolcu, antrenmanlarda uzaktan attığı gollerle de teknik heyet ve takım arkadaşları tarafından alkışlanıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler