Ünal Karaman'ın Kucka denemesi

Ünal Karaman Slovak oyuncu Kucka'yı o bölgede denedi.

Ünal Karaman'ın Kucka denemesi

Trabzonspor ikinci yarı hazırlıklarını yaptığı slovenya kampının son gününe gelirken bugün son hazırlık karşılaşmasını oynadı.

Katar ligi şampiyonu Al Duhail ile Avusturya'nın Villach Lind Stadyumu'nda karşı karşıya gelen Bordo mavililerde Teknik Direktör Ünal Karaman Slovan Oyuncu Juraj kucka2yı savunmada denedi.

Sezon başında elindeki 3 stoper oyuncusunu gönderdikten sonra bu bölgede arayışa giren Trabzonspor'da, teknik direktör Ünal Karaman, elindeki mevcut kadroyla bu sorunu gidermeye çalışıyor. Mustafa Akbaş'ın dünkü antrenmanda sakatlık yaşamasının ardından ağrıları olan savunma oyuncu bu maçta risk edilmedi. Daha önce oynanan 3 hazırlık maçında Hüseyin Türkmen ve Mustafa Akbaş ikilisine görev veren genç teknik adam bu maçta ise Kucka, Hüseyin ikilisini oynattı. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor