Ünal Karaman'ı sevindiren gelişme!

Trabzonspor'da Ünal Karaman'a sakatlardan müjdeli haber geldi

Ünal Karaman'ı sevindiren gelişme!

Trabzonspor'da Mikel ve Abdulkadir Parmak’ın tedavileri iyi gidiyor. Teknik direktör Ünal Karaman, iki yıldızın dönüşüyle Sosa ile birlikte orta sahada ‘klasik üçlüsünü’ kullanabilecek.

Bordo-mavililerin, Başakşehir ile oynadığı mücadelede Obi Mikel ve Abdulkadir Parmak yoktu. Fırtına'da kaptan Jose Sosa, ortada alıştığı partnerler olmadan oynadı. Göztepe karşılaşması öncesi camiayı sevindirecek haberler gelmeye başladı. Hem Obi Mikel'in hem de Abdulkadir Parmak'ın tedavi süreçlerinin çok iyi işlediği ve iki oyuncunun da Göztepe karşılaşmasına hazır olacağı belirtildi. Böylece Ünal Karaman da hiç bozmak istemediği Jose Sosa, Obi Mikel ve Abdulkadir Parmak üçlüsünü aynı anda sahaya sürebilecek. Bu üçlü sahadayken Trabzonspor hücumda çok daha etkin oluyor. Savunmada da doğru pozisyon alıp birbirlerinin açıklarını kapadıkları için Fırtına 3 puanlara kolaylıkla ulaşıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor