Ünal Karaman Haber61'e konuştu: "İnsanların gördüğü ile bizim gördüğümüz arasında..."

Ünal Karaman maç sonu Haber61'e konuştu.

Ünal Karaman Haber61'e konuştu: "İnsanların gördüğü ile bizim gördüğümüz arasında..."

Haber61 – Spor Servisi – Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman kasımpaşa maçı sonrasında Haber61’e açıklamalarda bulundu.

Karaman, “oyuncularımı tebrik ediyorum. Harika bir geri dönüş yaptılar. Bize inanan destek veren taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Camiamızın ihtiyacı olan bir 3 puandı. Camiamıza hayırlı olsun bu 3 puan” dedi.

Taraftarların maç içerisinde “bu takım neden oynamıyor” şeklinde yaptıkları tezahürat ile ilgili ne düşüncelerini dilegetiren Karaman, “Bazen insanların gördüğü ile bizim gördüğümüz arasında farklılık olabiliyor. Sonuç odaklı değerlendirecek olursak haklılar. Ama bazı şeylerde bir çelişki var. Trabzonspor daha iyi oynuyor dendiği dönemlerde talihsiz maçlar kaybetti. Bunları gözardı edemeyiz ama sonuç odaklı düşündüğümüz anda bu eleştirileri de dikkate alacağız. Futbolcular bizim futbolcularımız. Sahaya hangi oyuncumuzu iyi görmüşsek, hangi oyuncumuz katkı sağlayacak diye düşünmüşsek, inanmışsak onu koyuyoruz. Görev vermediğimiz oyuncular bu desteği bize dışarıdan verecekler. Taraftarımızın canısağolsun. Destekleyenlere teşekkür ederiz. Endişesi olanlara da  hakvermiyor değiliz, haklılar” şeklinde konuştu.

Karaman, Ekonomik sıkıntılar içerisinde oyuncuları nasıl motive ettiği yönündeki soru üzerine “Sadece kendimizi yaşıyoruz. Oyuncularımıza kendi tecrübelerimizi ifade etmeye çalışıyoruz. Camia büyük bir camia. Bu konular bize yakışan konular değil ama bu bugünün sorunu değil. Tek başına bugüne verirsek doğru bir hamle olmayabilir. İnşallah en kısa sürede o sorunlarda çözülür. Daha farklı bir Trabzonspor izletebiliriz” ifadelerini kullandı.

Karaman son olarak karşılaşmada oyuncularının attığı golleri “Harika gollerdi hepsi” diyerek değerlendirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
36 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor