Ünal Karaman dostluk maçında! Haber61'e değerlendirmelerde bulundu

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman Haber61 TV'ye açıklamalarda bulundu.

Ünal Karaman dostluk maçında! Haber61'e değerlendirmelerde bulundu

14 Mart Tıp Bayramı dolayısı ile Karadeniz Teknik Üniversitesi'nde düzenlenen ve geleneksel hale gelen Trabzon'da futbol oynamış değerler ve Trabzon'da çeşitli hastanelerde görev yapan doktorlar dostluk maçında bir araya geldi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, Tıp Bayramı dolayısı ile tüm sağlık çalışanlarının sağlık bayramını kutladı. Karaman Haber61 TV'ye yaptığı açıklamada, "Gönlüm doktorların kazanmasından yana. Onların tarafını tutuyorum. İnşallah bu karşılaşmayıda onlar kazanır. Kondisyonları yerinde. Ben bu vesile ile sahada mücadele eden tüm doktorlarımızın ve sağlık sektöründe çalışna tüm vatandaşlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutlarım." dedi.

Hafta sonu deplasmanda oynanacak olan BB Erzurumspor maçı hakkında Genel Koordinatörümüz Tuncay Lakot'un yönettiği soruya, gülerek esprili bir şekilde, "Bu maçta doktorların kazanmasını istiyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor