Ünal Karaman'dan Sturridge ve Ekuban açıklaması "Kafalarına vura vura..."

Ünal karaman maç sonu konuştu.

Ünal Karaman'dan Sturridge ve Ekuban açıklaması "Kafalarına vura vura..."

Haber61 – Spor Servisi – Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman Altay karşılaşması sonrasında açıklamalarda bulundu.

Ünal Karaman, “Profesyonel hatta amatör takım oyuncuları dahil belli bir hedefin peşinden koşuyorlar. Altay’a bakarsanız onlarda belki Erzurumspor maçını düşünüyorlar, alternatif oyuncularını kullandılar. Müsaade ettiğiniz anda her futbolcu futbolun gereğini yapıyor. İlk yarı bizim açımızdan çok iyi bir müsabaka olmadı. İkinci yarı futbolun doğrularını daha çok yapmaya çalıştık. Biraz daha topa karşı agresif olduk. Bizim için tur önemliydi ama beli bir moral kazanmak önemliydi. İkinci yarı futbol bizi mutlu etti. Altay açısından da iyi bir maç oldu.” dedi.

Ekuban ve Sturridge’nin durumu ile ilgili konuşan Karaman şunları söyledi;

"Biz daha öncede bazı şeyleri söyledik. İnsanların hepsine kafalarına vura vura bu olay böyledir deyip anlatma gereği duymuyoruz. Onların bazı gereklilikleri vardır. Oyuncu hazır değilse saha içinde kaldığı her an bazı riskleri de beraberinde getirir. Belli bir süreyi geçinde oyuncularımız kas sorunları yaşıyorlar. Geçtiğimiz hafta Daniel’i kullandık sonra antrenmana çıkaramadık. Bizim onları koruyup kollamamız lazım. Oynatarak belli bir seviyeye çekmeye çalışıyoruz. Ekuban Aynı şekilde. Fizik kalite kolay olacak şeyler değil. Bugün onlar açısından moral oldu. Yarışı devam ettirecekler. 

Konyaspor maçı ile ilgili konuşan karaman, “Profesyonellerin vedası söz konusu olabilir. Her maça aynı şekilde hazırlanacağız. İki takım içinde önemli bir müsabaka bekleyip göreceğiz.” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
15 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor