Ünal Karaman'dan Olcay açıklaması

Ünal Karaman maç öncesi konuştu.

Ünal Karaman'dan Olcay açıklaması

Haber61 – Spor Servisi – Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman Kasımpaşa maçı öncesi konuştu.

Karaman, Olcay Şahan'la yaşanan gelişme ile ilgili olarak "Biz oldukça kalabalık bir kadroyuz. Bu kadroda fiziksel hazırlığın yanında mental hazırlıkta önemli. Dünkü hazırlıkta hazır olmadığını düşündüm ve bu kadroda kullanmadım. O da düşününce bana hak verecektir. Bizim bütün oyuncularımıza bakışımız abi kardeş şeklindedir. Evet hoca bir tercih yapmıştır. Saygı gösterip daha çok çalışacaksınız. Kaybetme lüksümüz elbette yok. Bazı hatalara da göz yumacak değiliz. 11'de oynayacak diye bir şey sözleşmesinde yok. Hata yapacak özür dileyecek ve bizimle olmaya devam edecek. Çok abartılacak bir konu değil" dedi.

Karaman Kasımpaşa maçı ile ilgili olarak, "Her konuşulan doğru değil. Bazen susup dinlemek lazım. Kaybetitğimiz müsabakada ortaya istatistik koyduk. Yediğimiz goller bizim takımımızın oyuncularımızın yiyeceği goller değil. Hatayı kritik yerlerde yapmamanız lazım. Bugün de zor bir müsabaka oynayacapız. İyi hazırlandık." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor