Ünal Karaman'dan kadroda değişim sinyali!

Ünal Karaman ve Abdülkadir Parmak basının karşısına çıktı

Ünal Karaman'dan kadroda değişim sinyali!

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman ve Abdülkadir Parmak Basel maçı öncesinde basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Karaman toplantıda kadroda değişime gitme sinyalleri verdi. Karaman yorulan futbolcularını dinlendirebileceğinin mesajını verdi.

Basel’in oldukça güçlü bir takım olduğunu ifade eden Karaman “Güçlü ve saygı duyduğumuz bir takımla karşılaşacağız. Avrupa’da biz de varız mesajını vermek için çok önem arzeden bir karşılaşma. Ne yazık ki sezon başında istemediğimiz sıkıntılar yaşadık. Bunları lig ve Avrupa maçları düşündüğümüzde bazı zorluklara bizi itti. Bazı oyuncularımıza fazla yüklendik onlarda haklarını helal etsin.  Rakibimiz liginin lideri. En çok gol atıp en az gol yiyen takım. İzleyenler için zleyenler için zevkli bir maç olacak. Gücümüzü ortaya koymaya çalışacağız. Taraftarımız da destek verirse mutlu oluruz.” Dedi.

Hem ligin hem de Avrupa’nın kendileri için çok önemli olduğunu ancak yorgun futbolcuları olduğunu belirten Karaman “Trabzonspor formasıyla çıkılan her müsabaka önemlidir. Ligi de Avrupa’yı da farklı düşünemem. Bazı oyuncularla ilgili şöyle bir sıkıntı var; Sezon başından beri aşırı yüklendiğimiz futbolcular var.  Onların ufak tefek sorunları var. Ben onlarla birlikte maça çıksam sorun yaşayabiliriz. Onları da sahaya çıkarıp sakatlanmalarına neden olmak istemiyoruz. Ancak bu önemsememe değil. Yarınki lig maçı da olsa aynı düşüncede olurum.  Rakiplerimizi sürekli takip ediyoruz. Rakibimiz hem hücumu hem defansı oynayabilen bir takım. İşimizin zor olduğunu biliyorum ancak elimizden geleni yapacağız. Maksimum verimlilikle bizi mutlu edecek bir son hedefliyoruz. Çok kaliteli oyuncuları var gerçekten. Kazandığı toplarla hızlı çıkıp konta atak oynayabilen agresif bir takım ama biz de öyle olacağız.” Şeklinde konuştu

Başarılı futbolcu Abdülkadir Parmak ise “Maçın ne kadar önemli olduğunu biliyoruz ona göre de hazırlandık. Taraftarlarımızın önünde iyi oynadığımızı düşünüyorum. Rakip iyi bir takım. İstediğimiz sonucu almayı umuyorum. Lige iyi bir başlangıç yapamadık ama Beşiktaş maçıyla geri döndük. Hem Avrupa hem Lig bizim için çok önemli. Zaten bu fotrmayla oraya çıkıp mücadele etmemek olmaz. Hem kariyerimiz hem de kulübümüz için çok önemli.” İfadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor