Ünal Karaman'dan futbolculara kritik uyarı!

Karaman'dan oyunculara İlk 30 dakika uyarısı geldi.

Ünal Karaman'dan futbolculara kritik uyarı!

Ünal Karaman, Fenerbahçe maçı öncesi takıma galibiyetin şifrelerini veriyor.

Bordo-mavili camiada Fenerbahçe derbisi için olağanüstü hal ilan edilmiş durumda. Galibiyetten başka hiçbir sonucu kabul etmeyeceğini belirten teknik direktör Ünal Karaman, öğrencilerine ezeli rakibinin zayıf ve güçlü yanlarını ezberletiyor. Erken bulunacak bir golün maçın kilidini çözeceğini belirten 52 yaşındaki çalıştırıcı, futbolcuları ile yaptığı toplantılarda 3 puan almak için yol gösteriyor, taktik veriyor.

PES ETMEYİN
Karaman'ın öğrencilerine, "İlk 30 dakikalık bölümlerde genelde baskılı oynuyoruz ancak skoru bulamadığımız zaman sıkıntı çekiyoruz. Baskıyı kurduğumuz o onlarda mutlaka öne geçmeliyiz. Galatasaray karşısında erken gelen gol rüzgarı bize çevirmişti. Geriye düşsek de asla maçtan kopmamalıyız. Fenerbahçe'nin etkili ayaklarına adım attırmayacağız. Kendi oyunumuzu rakibe kabul ettirirsek kazanır ve bu zor günleri geride bırakmak için dev bir adım atmış oluruz" dediği dile getirildi.

.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor