Ünal Karaman'dan futbolculara gözdağı; Müsaade etmem!

Trabzonspor'da Karaman, açıklamalarda bulundu

Ünal Karaman'dan futbolculara gözdağı; Müsaade etmem!

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor'un yeni teknik direktörü Ünal Karaman, yardımcılarının imza töreninde açıklamalarda bulunurken futbolculara da mesaj gönderdi.

Karaman herkesin ilk olarak niyetini önemsediğini belirterek " 79 yılında lisans çıkarttım ve o tarihten itibaren bu işin içindeyim. Güzel kulüplerde görev yaptım. Trabzonspor'da 9 yıl görev yaptım, kaptanlığını yaptım, milli takım kaptanlığını yaptım, bunun yüksekokulunu okudum. Ama biz hala öğreneceğimiz şeyler var. Oyuncunun niyetinde bozukluk yoksa. İyi niyetli geliyorsa, çözemeyeceksorun yok. Kafasında 40 tilkiyle geliyorsa, onu saklamaya çalışsa da bizim görmeme durmumuz sözkonusu değil. Burada mutlu olanla çalışmak isterim. Bursaspor'a 3-0 yenildiğimizde Eskihisar'dan o vapur geçerken "Allah'ım batır bu gemiyi" diyen insanım. Bu acıyı yürektenhisseden bir insanım. O yüzden kimsenin kıyısından köşesinden tutmasına müsaade etmem. Buraya gelen sarılıyorsa, dibine kadar sarılırım kimseye yem etmem. Böyle ucundan tutayım falan böyle bir dünya yok. Ünal Karaman bu acıyı yaşayıpta bunları konuşuyorsa, kimsenin kulübün üstüne çıkmasına izin vermem. Sıkıntısı varsa 7/24 emrindeyim, hocasıyım, büyüğüyüm abisiyim. Ama önemli olan niyet. Samimi olacak. Gitmek istiyorsa o zaman yönetim kuruluna söyleyeceğiz. Özde niyet" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
16 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor