Ünal Karaman'dan 3 oyuncuya kritik uyarı!

Teknik direktör Ünal Karaman'dan oyuncularına kart uyarısı geldi

Ünal Karaman'dan 3 oyuncuya kritik uyarı!

.Trabzonspor'da Sakat oyuncular Pereira ve Abdülkadir Ömür'ün geri dönüşüne rağmen alternatifli bir kadroya sahip olmayan Ünal Karaman, Antalyaspor maçı öncesinde oyuncularının dikkatini çekti. Rodallega'nın cezası nedeniyle forma giyemeyeceği Antalyaspor karşılaşmasına Amiri, Abdülkadir Parmak ve Ekuban da 3 kartlı olarak çıkacak. 3 futbolcu zorlu mücadelede kart görmeleri durumunda Bursaspor maçında forma giyemeyecek.

HEDEF 9 PUAN
4 haftada topladığı 10 puanla yeniden çıkışa geçen Karadeniz ekibi, önümüzdeki 3 haftada Antalyaspor, Bursaspor ve Malatyaspor ile kozlarını paylaşacak. Bordo-mavililer, ilk yarıda çıktığı bu 3 karşılaşmadan da galibiyet alamamıştı. Antalya ve Bursa ile 1-1 berabere kalan Fırtına, Malatya'ya ise 5-0 gibi tarihi bir skorla mağlup olmuştu. Şimdi hedef 9 puan..

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor