Ünal Karaman: "Avantajla dönüyoruz"

Ünal Karaman maç sonu konuştu.

Ünal Karaman: "Avantajla dönüyoruz"

Haber61 - Spor Servisi - Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman AEK maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Ünal Karaman “Henüz yazılan desten yok. Doğru şeyleri yapmaya çalışıyoruz. Ülkemize avantajla dönüyoruz. Aynı ciddiyetle ikinci maçı oynayacağız. Geçen seneden beri ikili mücadele kazanmak sıkıntılıydı. Onu geliştirdik. Son vuruşlarda daha iyi olsak daha iyi olabilirdi. Futbolcularım yorulacak olmalarına rağmen mücadeleleri için kutluyorum. Önceden gol atıp kaydettiğiniz çok müsabaka var. biz oyun disiplininde taviz vermeden devam edeceğiz. İki ayaklı müsabakada hiçbir şey bitmiş değil.” dedi.

Kaçan penaltı ile ilgili olarak Sosa’nın “canı sağolsun” diyen Karaman “Yine yazarız atar” dedi.

Taraftara mesaj gönderen Karaman “Bizlere inanmaya desteklemeye devam etsinler. Düşenin yanında olsunlar. Samimi desteklerini esirgemesinler” dedi.

Ünal Karaman basın toplantısında ise şunları söyledi;

“Ülkemiz adına düşündüğümüzde buradaki 3-1’lik skor iyi bir kazanım, bir taraftan bunun gururunu yaşıyoruz. Bir taraftan da ülkemizden, vatanımızdan uzak olmamız bir şeyi değiştirmiyor, orada acı ve gözyaşı varsa tabii ki ona ortak olacağız. Şehitlerimiz var. Makamları zaten cennet, ailelerine sabır diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun. Futbol olarak bugün futbolun doğrularını yapmaya çalıştık. Bizim adımıza oldukça memnun edici. Rakibimiz de tebrik ediyorum. Şartlar ne olursa olsun futbol oynamaya çalışan bir takımdı. Bizim açımızdan bu skor sevindirici ama iki ayaklı düşünüldüğü zaman henüz biten bir şey yok. İkinci maça da aynı disiplinde, aynı ciddiyette hazırlanacağız. Umarım arzu ettiğimiz oyunu oynarız ve sonucu alırız”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
17 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor