Ünal Karaman'a sürpriz destek!

Ünal Karaman'a yapılan eleştirilere tepki spor camiasından değil siyasetten geldi. MHP Trabzon İl Başkanlığı Karaman'a destek açıklaması yaptı

Ünal Karaman'a sürpriz destek!

Haber61 Haber Servisi

Trabzonspor'un Gençlerbirliği ile 2-2 berabere kalmasının ardından teknik direktör Ünal Karaman eleştirilerin odağı haline gelmişti.

Karaman'a spor camiasının bir kısmından destek gelirken bir destek de siyasi kanattan geldi. MHP Trabzon İl Başkanlığı adın açıklama yapan İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım, Karaman'ın eleştirilmesine tepki gösterdi.

Ünal Karaman'a saldıranların onu kıskandığını aktaran Tarım yaptığı basın açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

" Karaman'la ilgili son zamanlardaki saldırı ve yargılamaların en büyük nedeni kendini bilmeyen insan modelinin öne çıkma ve kendi eksiklerini Ünal Karaman üzerinden tatmin etme arzusudur. Kıskançlık ve onun gibi olabilme zorluğunun bilinci kendilerinde tavan yapmıştır. Ellerinde yeterli bilgi olmadan insanı bir kalıba sokmaya bayılanlar var. Düşünceleri kirli olanlar, siyasette olduğu gibi spor alanında da her zaman hazırdırlar. Kendilerine göre giren çıkan oyuncunun tespitini bile ondan iyi yaparlar, çünkü çoğu zaman 24 saat o oyuncularla kendileri ilgilenirler. Ünal'ı yargılaman için önce giydiği ayakkabıyı giy, geçtiği yollardan geç. Hüznü acıyı ve neşeyi tat. Bunları niye söylüyorum, hiç bir ülkede böyle bir şey yoktur. Şu andaki gerçek sadece şudur. karakterli, şahsiyetli ve cesaretli bir takımımız vardır, buna yönetimde dahildir, çok güçlü bir kadromuz yoktur fakat bize çok büyük paralar kazandırıp Trabzonspor'u krizden çıkarabilecek güzel bir ekip kurulmuş, başında da en doğru, en karakterli hoca bulunmaktadır. Bu puan kaybı da ne ilktir nede sondur. sadece mantalitemiz dosdoğrudur. Birilerine şirin görünmek, başkalarının ismini telafuz etmek sadece moral bozar başkada bir şey yapmaz. İnanıyorum ki Türkiyenin en iyi antrenörü olan Şenol Güneş'i de istemessiniz, getirin Ersun Yanal gibileri de kaprislerle tanışmaya devam edin. "

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
30 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler