Umar Aminu Trabzonspor'a gelmek istiyor

Umar Aminu Trabzonspor'a gelmek istediğini iletti.

Umar Aminu Trabzonspor'a gelmek istiyor

Trabzonspor'da teknik heyet, takımdaki rekabeti artırması için transfer edilmesini çok istediği Umar Aminu'nun durumundaki belirsizliğin ortadan kalkmasını sabırsızlıkla bekliyor.

Geçtiğimiz sezon 34 maçta 6 gol, 8 asistlik bir performans sergileyen 23 yaşındaki Nijeryalı kanat oyuncusu yeni sezonda bordo-mavili formayı giymeyi çok istiyor. Menajeri aracılığıyla Trabzonspor'a haber yollayan Aminu'nun, "Sorunları çözmenizi bekliyorum. Trabzonspor'u çok iyi biliyorum ve orada oynamak isterim" dediği öğrenildi.

Daha önce Osmanlıspor ile Umar Aminu'nun kiralanması noktasında anlaşma sağlayan Karadeniz ekibinin yönetimi, oyuncunun satın alma opsiyonunun verilmemesi üzerine transferi beklemeye almıştı. Transfer görüşmelerinin bu hafta içerisinde daha da sıklaşarak, aradaki sorunların çözülmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor