Ulusal Medya Trabzonspor'u karıştırmaya çalışıyor

Ulusal akşam gazetesi öyle bir haberler yapıyor ki Allah nazardan saklasın, (!) Trabzonspor'da, Onazi gitmek istiyormuş

Ulusal Medya Trabzonspor'u karıştırmaya çalışıyor
 Trabzonspor’un Beşiktaşlı Tolgay’a ilgisi bilinirken, Onazı’nin de gitmek istediği ise kesinlikle yalan. Bordo Mavili ekibin yetkili isimleri Onazi’nin bu yönde bir talebinin olmadığını  aksine Onazi’nin Trabzonspor’da mutlu olduğunu açıklarken bu haberlerin Trabzonspor’u karıştırmak için masa başında yazılan haberler olduğunu ifade ettiler

İŞTE  AKŞAM GAZETESİNDE Kİ O HABER
Trabzonspor'dan ayrılmak isteyen Onazi'ye yol verilecek. Bordo-mavililer onun yerine Beşiktaşlı Tolgay Arslan'la büyük ölçüde anlaşma sağladı. Sadece futbolcunun alacağı ücrette küçük pürüzler var
zonun ikinci yarısında iyi bir grafik çizen Trabzonspor'da bir yandan da yeni sezon planlamaları yapılıyor. Ayrılmak istediğini belirten başarılı orta saha oyuncusu Onazi'ye izin verildi. Avrupa'dan ve Çin'den Onazi için girişimler yapıldı.
Onun boşluğunu kapatmak için de formül bulundu. Uzun süredir Beşiktaşlı Tolgay'ı kadrosuna katmak isteyen Bordo-Mavililer, Siyah-Beyazlılar'la anlaştı. Oyuncuyla ise küçük pürüzler kaldı.

 YUSUF YAZICI İLE BİRLİKTE OYNAYACAK
 Tolgay'la yıllık ücret konusundaki pazarlıklar devam ediyor. Kısa süre içinde orta yolun bulunması bekleniyor. 27 yaşındaki futbolcu, yeni sezonda Trabzonspor'un genç yıldızı Yusuf Yazıcı'yla arkalı önlü oynayacak. Takımdaki diğer transfer ile ilgili son kararı teknik direktör Ersun Yanal verecek. Tecrübeli hoca ayrıca gidecek oyuncularla ilgili sezon sonunda ayrıntılı bir rapor hazırlayacak.
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor