Ukrayna basınından Dovbyk iddiası! En ciddi teklif Trabzonspor'dan

Ukrayna basını Dovbyk için en ciddi teklifin Trabzonspor'dan olduğunu belirtti.

Ukrayna basınından Dovbyk iddiası! En ciddi teklif Trabzonspor'dan

Trabzonspor, Ukrayna Milli takım forması da giyen ve Euro 2020'de İsveç maçında attığı son dakika golüyle takımına turu getiren Artem Dovbyk için girişimlerini hızlandırdı. 

Trabzonspor'un Ukraynalı forvet Artem Dovbyk için devrede olduğu iddia edildi. Fusball'ın haberine göre, Euro 2020 öncesi sezon içinde Beşiktaş'ın da izlediği Dovbky'in özellikle İsveç maçında attığı son dakika golünün ardından ismi daha sık konuşulmaya başlandı. 

Ukrayna basını da oyuncuya birçok kulübün talip olduğunu yazdı. Gent, Anderlecht, Dinamo Kiev, Shakhtar Donetsk, Sociedad, Torino ve Marsilya'nın da Ukraynalı golcüyle ilgilendiği fakat şu anda en ciddi girişimin Trabzonspor tarafından olduğu ifade edildi. 

Artem Dovbyk kimdir?

Geçtiğimiz sezon Dnipro-1 formasıyla 27 maçta 10 gol atan ve asist yapan Artem Dovbyk, son iki sezonda 61 maçta 21 gol kaydetti. Kulübüyle 2023'e kadar sözleşmesi buluann 1.89 boyundaki Artem Dovbyk, 2020'de Midtjylland takımından Dnipro-1'e transfer olmuştu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor