Uğurcan Çakır Portekiz'de gündem oldu

Trabzonsporlu Uğurcan Çakır'ın başarısı Portekiz'de gündem oldu.

Uğurcan Çakır Portekiz'de gündem oldu

Trabzonsporlu Uğurcan Çakır, EURO 2020 grup aşamalarında turnuvaya damga vurmuştu.

İtalya, Galler ve İsviçre ile oynanan maçlarda toplam 18 kurtarışa imza atan 25 yaşındaki file bekçisi, grup serüveninin en çok top çıkaran eldiveni olmuştu.

Portekiz'in en saygın gazetelerinden A Bola yaptığı EURO 2020 derlemesinde, turnuvaya damga vuran kaleciler arasında Uğurcan Çakır'a da yer verdi. Uğurcan'a geniş yer ayıran Portekizliler, yediği 8 gole rağmen genç kalecinin iyi bir turnuva çıkarttığını yazdı.

Uğurcan Çakır, bu sezon 13 maçta kalesini gole kapatarak ligde bu alanda zirvede yer aldı. 96 dakikada bir kalesinde gol gören 25 yaşındaki yıldızı, 12 karşılaşmayla Ersin Destanoğlu ile Antalyaspor kalecisi Ruud Boffin, 11 mücadeleyle Hatayspor'dan Munir ve 10 maçla Fenerbahçe'nin file bekçisi Altay Bayındır takip etti.

Başkan Ahmet Ağaoğlu, Uğurcan Çakır'ı iki kulübün istediğini açıkladı.

Ağaoğlu, "Ancak bu teklifler beklediğimiz seviyede değildi. Bu nedenle kabul etmedik. Oyuncumuzla başka takımlar da ilgileniyor" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor