Uğurcan Çakır'ın menajerinden transfer açıklaması: ingiliz ekibinden teklif...

Trabzonspor'un yıldız ismi Uğurcan Çakır'ın menajerinden transfer açıklaması gedi.

Uğurcan Çakır'ın menajerinden transfer açıklaması: ingiliz ekibinden teklif...

Trabzonspor'da forma giyen ve ismi İngiltere Premier Ligi takımlarından Leeds United ile anılan Uğurcan Çakır'ın menajerinden transfer açıklaması geldi.

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Leeds United'ın, Trabzonspor 'un başarılı kalecisi Uğurcan Çakır'ı transfer etmek için girişimlere başladığı geçtiğimiz günlerde iddia edilmişti. Başarılı kalecinin menajeri Necdet Çakır, bu iddialar hakkında açıklamalarda bulundu. 

"Teklif yok"

Necdet Çakır, "İngiliz ekibi Leeds United'dan bize şu ana kadar gelen bir teklif yok" ifadelerini kullandı. 

Tek hedefi Trabzonspor'da şampiyon olmak

Bilindiği üzere, Uğurcan Çakır daha önce yaptığı açıklamalarda, öncelikli hedefinin Trabzonspor'da şampiyon olmak daha sonra ise Avrupa'ya gitmek olduğunu söylemişti. 

Birçok takım peşinde

Bilindiği üzere, 26 yaşındaki milli kalecinin ismi Borussia Dortmund, RB Leipzig, Liverpool, Tottenham, Sevilla ve Newcastle United gibi takımlarla da anılıyor. Bordo-mavili takımla bu sezon 34 maça çıkan ve kalesinde 33 gol gören Çakır'ın sözleşmesi 30 Haziran 2024 yılına kadar devam ediyor.

(Ajansaspor)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor