Uğurcan Çakır'ın babası: Bu noktalara gelmesi sürpriz değil

Uğurcan Çakır'ın babası Mustafa Çakır, oğlunun Trabzonspor'a nasıl geldiğini anlattı

Uğurcan Çakır'ın babası: Bu noktalara gelmesi sürpriz değil

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor’un başarılı kalecisi Uğurcan Çakır’ın babası Mustafa Çakır Altay maçı öncesinde Akyazı’da Haber61 TV mikrofonlarına konuştu.

Mustafa Çakır, Uğurcan’ın kendi tesislerinde futbol altyapısını edindiğini belirterek genç file bekçisinin Trabzonspor yolculuğunu anlattı.

Çakır “40 yıldır camianın içerisindeyim. Oyuncu olarak Trabzon’da bir çok takımda forma giydim. Ömrümüz de Trabzonspor’un peşinde geçti. Uğurcan’ı biz kendimiz İstanbul’daki tesislerimizde futbol okulunda 15 yaşına kadar yetiştirdik.  Bunu anlatıyorum çünkü bazı insanlar temelini de burada aldığını sanıyor. Daha sonra 15 yaşında Kartalspor altyapısına seçildikten sonra Trabzonspor’un eski golcüsü Hüseyin Tok’un tavsiyesi üzerine, bizim de sevdamızdan dolayı işi gücü bıraktık buraya geldik. Bu noktalara gelmesi sürpriz değil. Biz ondaki yeteneği hep gördük.” dedi.

Uğurcan’ın kendini geliştirmeyi sürdürmesi gerektiğini de kaydeden Çakır “Taraftarların da onu sevdiğini inandığını biliyoruz. Ama bunun yeterli olmadığını biliyoruz. Futbolda dünün olmadığını mutlaka daha da üstüne koyarak Trabzonspor’u daha yukarıya taşımaya çalışıyoruz.” İfadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor