"Uğurcan Çakır'ı yakından takip ediyorum"

Efsane kaleci Taffarel'den Uğurcan Çakır yorumu

"Uğurcan Çakır'ı yakından takip ediyorum"

Brezilyalı eski kaleci Taffarel, Trabzonspor'un Milli kalecisi Uğurcan Çakır'ı çok beğendiğini ve yakından takip ettiğini söyledi.

Türkiye'deki kalecileri takip ettiğini belirten Taffarel "Türkiye’deki kalecileri takip ediyorum tabii ki. Çok iyi kaleciler yetişmeye başladı. Son dönemde kalecilik anlamında ciddi gelişmeler gösteriyor Türk Futbolu. Trabzonspor’un da geçmişten gelen iyi referansları var. İyi kaleciler yetiştiren bir kulüp. Uğurcan’ı takip ediyorum ve çok beğeniyorum. Daha da gelişecektir mutlaka. Türkiye’de genç kalecilere kalelerin teslim edilmesi güzel bir durum. Yer bulan ve oynayan kaleci kendini geliştirebiliyor. Brezilya’da bu konuda sıkıntılar var. 35 yaşında kaleciler tercih edilebiliyor. Genç kaleciler şans bulamıyor ve gelişemiyor." dedi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor