Uğurcan Çakır'dan maç sonunda Abdülkadir sözleri

Trabzonspor'da Uğurcan Çakır maç sonunda konuştu

Uğurcan Çakır'dan maç sonunda Abdülkadir sözleri

2-0 geriye düştüğü maçta sahasında Galatasaray ile 2-2 berabere kalan Trabzonspor'da kaleci Uğurcan Çakır maç sonu açıklamalarda bulundu.

Bir puanın önemine vurgu yapan Uğurcan Çakır, "Maça istediğimiz gibi başlayamadık. 30-35 dakika iyi oynamadık, golleri de yedik. İlk devre bitmeden attığımız gol iyi geldi. 2-0'dan 2-2'ye getirmek önemli. Takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. İyi savaştık, iyi mücadele ettik. 1 puan değerli diye düşünüyorum." diye konuştu.

Abdülkadir Ömür'ün ıslıklanmasıyla ilgili de konuşan milli kaleci, "Oyundan çıkarken tribünden istenmeyen sesler oldu. Ben doğru bulmuyorum. Bu formayı giyen her oyuncu çok değerli. Zaten taraftarlara alkış tutmaları için hareket de yaptım. Abdülkadir Ömür de Trabzonspor forması giyen her oyuncu gibi değerli." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
49 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor