Uğurcan Çakır'dan büyük sürpriz! Canlı yayına katıldı ve gönülleri fethetti

Trabzonspor'un yıldız ismi Uğurcan çakır SMA hastası Ali için yapılan canlı yayına katıldı

Uğurcan Çakır'dan büyük sürpriz! Canlı yayına katıldı ve gönülleri fethetti

Bursa'da iki yıl önce evlenen Ayşe (27) ve Erhan (38) Sari çiftinin bebekleri Ali Osman'a, 6 aylıkken götürüldüğü hastanede, halk arasında 'gevşek bebek' sendromu olarak da bilinen 'spinal musküler atrofi' (SMA) hastalığı tanısı kondu. Günden güne kasları eriyen minik Ali Osman'ın sağlığına kavuşabilmesi için, yurt dışında 2 yaş altındaki çocuklara uygulanan ve dünyada en pahalı tedavi olarak bilinen 'gen' tedavisinin uygulanması gerekiyor. Ali Osman’ın tedavi olabilmesi için gereken 1 milyon 800 bin euroyu toplayabilmek amacıyla kampanya başlatan aile sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı canlı yayınlar ile destek toplamaya çaşlışıyor.

Dün yapılan canlı yayına ise sürpriz bir isim katıldı. Trabzonspor'un yıldız işsmi Uğurcan Çakır canlı yayın akatılmak için istek attı. Spontane olarak gördüğü canlı yayına katılarak yardımda bulunan Uğurcan Çakır, aileye hem büyük bir heyecan yaşattı hyem de destek olmuş oldu.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor