Uğurcan Çakır Çılgınlığı! İspanyolları hayran bıraktı İngilizler peşinde!

Trabzonspor'un genç kalecisi Uğurcan çakır Avrupa'yı kendine hayran bırakmaya başladı.

Uğurcan Çakır Çılgınlığı! İspanyolları hayran bıraktı İngilizler peşinde!

Trabzonspor'da gösterdiği performansla gönüllerde taht kuran Uğurcan Çakır, Getafe maçında da yıldızlaştı. Genç kaleci, İspanyolları kendisine hayran bıraktı.

Karadeniz ekibi, Avrupa Ligi C Grubu ilk maçında Getafe'ye yenilirken, bir isim İspanyolları hayran bıraktı. İspanyol spiker, maç sonunda karşılaşmanın değerlendirmesini yaparken, Uğurcan'ı, Barcelona'nın bir dönem kalesini koruyan Zubizaretta'ya benzetti ve 'Türk panteri' ifadesini kullandı. Maçı naklen yayınlayan İspanyol TV kanalında da Uğurcan'ın kurtardığı kritik pozisyonlar üzerinde görüntüler tekrarlanarak yorumlar yapıldı.

LİVERPOOL'U DA PEŞİNE TAKTI

İngiliz devi Liverpool, Brezilyalı kalecisi Alison'un sakatlanmasıyla Uğurcan için Trabzonspor ile bağlantıya geçmiş, transfer mevsimi sona erdiği için görüşmeler sonuçlanmamıştı.

Ancak Liverpool'un devre arasında Uğurcan için tekrar devreye girebileceği belirtiliyor. Aynı zamanda çok sayıda kulüp, scoutlarını başarılı kaleci için Trabzonspor maçlarına göndermeye devam ediyor..

SÖZLEŞMESİ 2025'E UZATILDI

Fırtına, birçok talibi olan kaleci Uğurcan Çakır'ın sözleşmesini 2025'e kadar uzattı. KAP'a yapılan açıklamada, "01.06.2019 başlangıç ve 31.05.2021 bitiş tarihli sözleşme son bir yılı opsiyonlu olmak üzere 31.05.2025 tarihine kadar uzatılmıştır. Opsiyon kullanım hakkı kulübümüze aittir. Uğurcan her sezon için 3.5 milyon TL alacaktır" denildi.

.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
17 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler