Uğurcan Çakır "büyük transferi hakedenler" listesinde!

EURO 2020'de Türkiye adına ayakta kalabilen tek isim Uğurcan Çakır hafızalarda yer etmeyi başardı

Uğurcan Çakır "büyük transferi hakedenler" listesinde!

A Milli Takım gösterdiği performansla EURO 2020'de hayal kırıklığı yaratırken akıllara sadece Uğurcan Çakır'ın performansı kazındı.

FourFourTwo, Avrupa Şampiyonası'nda boy gösteren oyuncular arasında büyük bir transferi hak eden 10 ismi sıraladı. İlk sırada Belçika'dan Jeremy Doku, ikinci basamakta İsviçre'den Granit Xhaka yer alıyor. 3'te Almanya'dan Robin Gosens, 4'te İtalya'dan Nicola Barella, 5. sırada ise Uğurcan Çakır bulunuyor. Liste sırasıyla Hollanda'dan Donyell Malen, Portekizli Renato Sanches, Hollandalı Denzel Dumfries, Danimarkalı Mikkel Damsgaard ve Galli Danny Ward şeklinde ilerliyor.

"BÜYÜK POTANSİYEL"

Uğurcan için FourFourTwo şu ifadeleri kullandı: Açılış karşılaşmasında 3 yedi. Sonrası da pek iyi gelmedi ancak Türkiye adına kesinlikle en iyi oyuncu oydu. Pozisyon alması mükemmel. Ayaklarını geliştirmeli. Türk kaleciler, Avrupa'nın 5 büyük ligine fazla transfer gerçekleştirmiyor. Bu bir risk giib görülebilir ancak Uğurcan büyük bir potansiyel. EURO 2020'de takımının felaket performansı onun üzerinden açıklanamaz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor