"Uğurcan Çakır, Altay Bayındır'dan daha iyi kaleci"

Nihat Kahveci, Trabzonspor'un kaptanı Uğurcan Çakır'ın Fenerbahçeli Altay Bayındır'dan daha iyi kaleci olduğunu söyledi.

"Uğurcan Çakır, Altay Bayındır'dan daha iyi kaleci"

A Milli Futbol Takımı, EURO 2020 öncesinde ilk ciddi sınavında Azerbaycan ile özel maçta karşılaştı ve sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrıldı. Mücadeleyi TRT Spor ekranlarında yorumlayan Milli takımın eski golcülerinden Nihat Kahveci, önemli değerlendirmelerde bulundu. Tecrübeli futbol adamı Uğurcan Çakır'ın Altay Bayındır'dan daha iyi olduğunu söyledi.

İşte Nihat Kahveci'nin maç sonu yorumları şu şekilde:

"Uğurcan daha iyi, Altay daha iyi muhabbetleri dönüyor, hiç oralara takılmamak lazım. Buraları aşalım, burası milli takım. Taraftarlar Beşiktaşlı, Galatasaraylı, Fenerbahçeli, Trabzonsporlu olabilir ama buralara bakmamak lazım. Her kaleci hata yapıyor."

"Cengiz Ünder'e 10 üzerinden 3 veriyorum, kalitesi zaten 10 üzerinden 9, bazen 10 oluyor. Fizik olarak çok eksik olduğunu gördük. Bu kadar olmamalıydı.

Nihat Kahveci,

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor