Uğurcan Çakır'a teklif var mı? Başkan Ağaoğlu böyle açıkladı

Trabzonspor başkanı Ağaoğlu'ndan Uğurcan Çakır açıklaması.

Uğurcan Çakır'a teklif var mı? Başkan Ağaoğlu böyle açıkladı

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu Uğurcan Çakır'a teklif gelip gelmediği ile ilgili soruya "gelen teklifler düşüncemizle örtüşüyor" dedi.

Başkan Ağaoğlu katıldığı canlı yayında Uğurca Çakır ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Başkan Ağaoğlu, "Uğurcan ile ilgili geçen sene teklifler vardı. Uğurcan’a yapılan teklifler de onunla da konuştuğumuzda kendisi de gitmek istemedi. Benim değerim bu değil dedi. Çok dik ve kulübünün yanında durdu. Geçen seneki teklifler beklentilerimizin yüzde 3 altındaydı. Şuandaki teklifler bizim düşüncemizle örtüşüyor. Uğurcan Yusuf yazıcı, Abdülkadir Ömür’ü sadece Trabzonspor’un oyuncusu olarak değerlendirmek doğru olmaz Bunlar bir felsefenin, bir ekolün kahramanları. Trabzonspor altyapısından yetişip ülke futboluna değer katan futbolcular olarak değerlendirmek lazım. Diğer kulüp futbolcuları ile karşılaştırmayı doğru bulmuyorum" dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler