Uğur'dan Rıza hocaya Halis Özkahya benzetmesi

Trabzonspor'da Uğur Demirok'tan Rıza Çalımbay'a Halis Özkahya benzetmesi.

Uğur'dan Rıza hocaya Halis Özkahya benzetmesi

Haber61 - Spor Servisi - Trabzonspor Antalya'da ikinci yarı hazırlıklarını sürdürdü.


Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarı hazırlıklarını Antalya'da yaptığı kampla sürdüren Trabzonspor'da ikinci günde yapılan minyatür kale çalışmasında Uğur Demirok Teknik Direktör Rıza Çalımbay'a Halis Özkahya benzetmesi yaptı.

Uğur Demirok, Mustafa Akbaş ve Okay'ın oluşturduğu takımla Yusuf yazıcı, Abdülkadir Ömür ve Burak Yılmaz'ın oluşturduğu takım karşı karşıya geldi ve hakem de Rıza Çalımbay oldu. Bir pozisyonda Abdulkadir yere yatarak minyatür kale önünden topu çıkarırken Uğur Demirok uzun süre topu eliyle konntrol ettiği yönünde itiraz etti. Rıza Çalımbay el kararı vermezken Uğur Rıza hocaya "Halis Özkahya sizden daha iyi hocam" dedi. Uğur'un bu sözleri gülüşmelere neden olurken mücadele beraberlikle sona erdi. 

Kazananın belli olması için Rıza çalımbay geri geri minyatür kaleye penalı kullanılmasını istedi. Abdülkadir'in kullandığı penaltı gol olmazken kazanan Uğur, Okay ve Mustafa'nın oluşturduğu takım oldu. 




 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler