UEFA'dan Sörloth paylaşımı

Trabzonspor'un Norveçli golcüsü Alexander Sörloth, bu sezon Süper Lig'de ortaya koyduğu 17 gol, 5 asistlik performansıyla UEFA'nın da dikkatini çekmeyi başardı.

UEFA'dan Sörloth paylaşımı

Süper Lig'de bu sezon 21 maçta 17 gol atıp, 5 de asist yaparak Trabzonspor'u zirveye taşıyan Alexander Sörloth, performansıyla UEFA'nın da dikkatini çekti.

UEFA Euro 2020'nin sosyal medya hesabı, 26 Mart'taki Euro 2020 play-off maçında Sırbistan'ı ağırlayacak olan Norveç Milli Takımı'nda Sörloth'u ön plana çıkardı.

24 yaşındaki golcünün milli takım formalı fotoğraflarını paylaşan UEFA, takipçilerine "Alexander Sörloth, Euro 2020 play-off turunda fark yaratır mı?" sorusunu yöneltti.

Paylaşımda ayrıca Sörloth'un bordo-mavili formayla son 9 maçta 10 gol attığı da belirtilirken, bu paylaşım yüzlerce beğeni aldı.

UEFA'dan Sörloth paylaşımı

ELEMELERDE 4 GOL ATTI

Alexander Sörloth, Euro 2020 elemelerinde Norveç Milli Takımı formasıyla 5 maça çıkarken, bu karşılaşmalarda attığı 4 golle ülkesinin play-off turuna kalmasında büyük pay sahibi oldu.

.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor