UEFA Avrupa Ligi'nde Trabzonspor'un rakibi belli oldu!

UEFA Avrupa Ligi 3. Öneleme Turu kura çekiminde Trabzonspor'un rakibi belli oldu.

UEFA Avrupa Ligi'nde Trabzonspor'un rakibi belli oldu!

HABER61 - SPOR SERVİSİ

2018-19 sezonunu 4. bitirerek ve Galatasaray'ın sezonu çifte kupa ile kapatması sonrasında UEFA Avrupa Ligi'ne 3. ön eleme turundan katılacak olan Trabzonspor'da rakip belli oldu.

Evkur Yeni Malatyaspor'un da 2. ön eleme turunu geçmesi halinde katılacağı 3. turda Trabzonspor muhtemel rakipleri şu şekilde oluştu:

- Sparta Prag

- AEK Atina

- RCD Espanyol - Stjarnan

- NK Domzale - Malmö FF

- FK Buduchnost - Zorya

- Arsenal Tula - Neftçi Bakü

(Takımlarla ilgili bilgilere buraya tıklayarak gidebilirsiniz!)

UEFA Avrupa Ligi 3. öneleme turu kura çekimi bugün Türkiye Saati ile saat 15:00'a başladı ve Trabzonspor'un rakibi belli oldu!

Peki Trabzonspor'un rakibi kim oldu?

UEFA Avrupa Ligi'nde Trabzonspor'un rakibi belli oldu!

TRABZONSPOR'UN RAKİBİ SPARTA PRAG OLDU!

Trabzonspor ilk maçı 8 Ağustos 2019 günü deplasmanda ikinci maçı 15 Ağustos Perşembe günü evinde oynayacak.

Sparta Prag takımı hakkında:

Çek Cumhuriyeti'nin en başarılı kulüplerinden biri olan Sparta Prag, ikinci haftası oynanan Çek Ligi'nde bir galibiyet ve bir mağlubiyetle 9. sırada yer alıyor. Liglerinin başlaması sebebiyle karşılacağı rakiplere karşı daha hazır olarak avantaj yaratan Sparta Prag'da Gabonlu orta saha oyuncusu Kanga, takımın genç yıldızlarından 16 yaşındaki santrafor Adam Hlozek ve deneyimli kalecisi Nita dikkat çekiyor.

Geçen sezon Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen Semih Kaya'da bu sezon kulübe geri dönerken, FK Jablonec'den transfer edilen orta saha Travnik, Malmö'den transfer edilen sağ bek Vindehim bu sezonun Çek takımı adına dikkat çeken transferleri olarak görülüyor.

26,2 yaş ortalamasına sahip Prag, 39,1 Milyon Euro'luk kadro değerine sahip...

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
23 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor