Uçuk iddia! Onur Katar'a, Tolga Trabzon'a...

Transferde ilginç iddialar basına yansımaya devam ediyor.

Uçuk iddia! Onur Katar'a, Tolga Trabzon'a...
Trabzonspor transfer çalışmalarını sürdürürken çok ilginç iddialar da ortaya atılıyor. Bir çok ismin bordo mavili takıma geleceği iddia edilirken bu kez gönderileceği öne sürülen isim Onur Kıvrak oldu.

Fanatik gazetesinin haberine göre; Trabzonspor Onur'u Katar'a gönderecek yerine de Tolga Zengin'i alacak!

İşte o iddia;

Avrupa iddiasını kaybeden ve artık tamamen yeni sezonu düşünmeye başlayan Trabzonspor’da sürpriz gelişme yaşanıyor.

Bordo mavili takımda 50. yılda değişim kaleden başlıyor. Yönetim, Onur Kıvrak’ı gönderip yerine Tolga Zengin’i getirmeyi düşünüyor. Geçen sene ‘feda’ demesine rağmen 2 milyon 250 bin Euro garanti ücret kazanan Onur’un maç başılarla birlikte kulübe maliyeti yaklaşık 3 milyon Euro’yu buluyor.

Bordo- Mavililer, 12 milyon TL’yi bulan yükten kurtulmayı hedefliyor. Onur’un muhtemel rotası ise Katar.

Katar Emiri gelmişti

Aralık ayında Trabzon’a gelen Katar Emiri Şeyh Temim Bin Hamad Al Sani, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile beraber helikopterle şehri gezmişti. Bu seyahat, Katar ile Türkiye arasında adeta köprü kurarken, Trabzonspor da devletler arasındaki sıcak ilişkiyi transferde avantaja çevirmeye hazırlanıyor.

Pek çok Katar kulübünün de Onur Kıvrak ile yakından ilgilendiği biliniyor.

Fiyatı 5 milyon Euro

Yönetimin düşüncesi; 5 milyon Euro civarı bir bonservis bedeliyle Onur’u göndermek. Yerine düşünülen ilk isim de Tolga Zengin. Beşiktaş’ta yedek kaleci durumunda bulunan 33 yaşındaki Tolga’ya, “50. yılda Trabzonspor’a gel, takıma ağabeylik yap” denecek.

10 sene Bordo-Mavili formayı terleten ve kaptanlık pazubandını taşıyan Tolga ile bizzat Başkan Muharrem Usta’nın görüşmesi bekleniyor.

Tolga’ya 2 yıllık teklif

Kurulacak temasta, Tolga’ya 2 sene Trabzonspor’un kalesini koruduktan sonra kulüpte teknik ekipte çalışması da teklif edilecek. Yönetim, kalede planlanan bu değişimi gerçekleştirirse, yapılacak diğer transferler için önemli bir bütçe yaratmış olacak.

Haziran’ın ilk haftasında somut adımların atılacağı öğrenilirken, teknik direktör Ersun Yanal’ın da konuyla ilgili olarak olumlu rapor verdiği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler