Türkiye'nin rakibinde eski bir dost: Sheydayev

Trabzonspor'un eski futbolcularından Sheydayev ülkesinin Türkiye A Milli Takım ile larşılaştığı maçta 11'de yer aldı

Türkiye'nin rakibinde eski bir dost: Sheydayev

Haber61 Spor Servisi

EURO 2020 öncesinde hazırlıklarını sürdüren A Milli Takım, bu akşam Azerbaycan'ı konuk etti.

Azerbaycan'ın ilk 11'inde bir isim Trabzonsporlu taraftarların dikkatini çekti; Ramil Sheydayev.

Hatırlanacağı üzere Sheydayev, Trabzonspor'un gelecek vaadettiği gerekçesiyle kadroya katılan isimlerden biri olmuş ancak bordo mavili takımda macerası uzun sürmemişti.

25 yaşındaki forvet, 2016 yılında Zent'in 2. takımından Trabzonspor'a gelmişti. Fırtına'nın oldukça umutlu olduğu Azerbaycanlı forvet beklenen performansı gösteremeyince önce Zilina'ya ardından Karabağ'a kiralık olarak gönderilmiş sonrasında da yolllar ayrılmıştı. Sheydayev Trabzonspor'dan sonra gittiği Rus ekibi KS Samara'da 1 yıl kaldıktan sonra 2020'nin şubat ayında ülkesine dönerek Sabah FK'ya imza attı.

Halen Sabah FK forması giyen 25 yaşındaki golcü futbolcu bu sezon çıktığı 26 maçta 6 gol 1 asist kaydetti. Milli takımda da sıkça forma şansı bulan Sheydayev toplam 35 maçta 6 gol kaydetti.

Trabzonspor'da sadece 3 maçta şans bulabilen Sheydaev 1 gol atmıştı. Ayrıca Azerbaycanlı forvetin bugüne kadar transferi için yalnızca Trabzonspor bedel ödemiş ve Zenit'e 169 Bin Euro verilmişti. 

Sheydayev Türkiye'ye rakip oldu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor