"Türkiye'nin en iyi santrafor transferini Trabzonspor yaptı"

Trabzonspor'un eski futbolcularından Erman Özgür maçı değerlendirdi.

"Türkiye'nin en iyi santrafor transferini Trabzonspor yaptı"

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor'un eski futbolcularından Erman Özgür, bordo mavili takımın Ankaragücü'nü 3-0 yendiği maçı yorumladı.

Özgür, Tivibuspor'daki yayında Alexander Sörloth'tan övgüuyle bahsederek en iyi santrafor transferini Trabzonspor'un yaptığını söyledi.

Erman Özgür şöyle konuştu;

Sörloth'un Ankaragücü defansından kazandığı top ve attığı golle başlayan kırılma anları maç boyunca Trabzonspor'dan yana oldu. Harika iş çıkarmaya devam ediyorlar. Belki Türkiye'nin en iyi santrafor transferini yapan takımdan bahsediyoruz. Bugün de bunun tadını çıkarıyorlar. Kırılma anları 6. dakikada başlayınca, direnci kırılmaya müsait olan Ankaragücü için maç işkenceye döndü. Trabzonspor Avrupa liginde çok hırpalanmasına rağmen özel oyuncularının işe dört elle sarılmasıyla gümbür gümbür yola devam ediyor.

Yusuf Sarı mesela lige yeni gelmiş bir oyuncu. Çok tecrübeli değil ama forvet hattının en çok göze batanlarından oldu. Bu oyuncuların şansı şudur, saha içindeki lider oyuncular iyi oynadığı zaman kendi performansları da daha yükseğe çıkar. Sosa'nın sakatlıkalra rağmen sahaya çıkması hem diğer arkadaşlarına örnek hem de onları motive eden bir davranış. Trabzonspor özellikle Sosa üzerinden bu sene çok maç kazanır, şimdiye kadar da kazandı. Derbiye de moralli gidiyorlar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor