Tunay ve Tolgay Trabzonspor'un transfer listesinde mi ?

Trabzonspor'un anlaştığı iddia edilen Tolgay ve Tunay hakkında açıklama geldi

Tunay ve Tolgay Trabzonspor'un transfer listesinde mi ?
Haber61 Spor Servisi / Tuncay LAKOT

Trabzonspor’da gözler Karabükspor maçına çevrilirken diğer yandan gelecek yıl şampiyonluğa oynayacak ekibin oluşması için çalışmalar sürüyor.


Trabzonspor başkan yardımcısı Gencağa Meriç Haber61 Spor servisine transfer çalışmaları hakkında bilgi verdi. Meriç yaptığı açıklamada, "Şuan transferi konuşmak için çok erken. Öncelikli hedefimiz Avrupa kupalarına katılmak. 5 kişilik izleme komitemiz transfer konusunda çalışmaları sürdürüyor." ifadelerini kullandı.

Tolgay Arslan ve Tunay Torun'un Trabzonspor'la anlaştı iddialarına yönelik de açıklamada bulunan Meriç, "Teknik Direktör Ersun Yanal’ın bu isimlerle ilgili bizden bir talebi olmadı" dedi.

Öte yandan hafta sonu oynanacak olan Karabükspor maçına odaklarını belirten Meriç "Bu karşılaşma bizim açımızdan çok önem arz ediyor. Seyirci desteğini arkamıza alarak bu karşılaşmadan 3 puan alarak galibiyet serimizi devam ettirmek istiyoruz" dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler