TRT'de bir holigan! Trabzonspor'a hakareti ortaya çıktı

Fenerbahçeli muhabir Yağız Sabuncuoğlu'nun Trabzonspor'a hakaret içeren mesajı olay yarattı

TRT'de bir holigan! Trabzonspor'a hakareti ortaya çıktı

Trtspor'da Fenerbahçe muhabiri olarak görev yapan fanatik Fenerbahçeli Yağız Sabuncuoğlu'nun Twitter'dan Trabzonspor'a yaptığı hakaret ortaya çıktı. 

2012 yılında twitter hesabında yaptığı paylaşımda PSV Trabzonspor maçının etiketini kullanarak aklınca kelime oyunu yapan Yağız Sabuncuoğlu  ''Bir takım Bir Senede 2 kere Şampiyonlar Ligi'nden, 1 kere de Avrupa Ligi'nden nasıl elenir? PSVenkTrabzonspor'sa elenir..."  ifadelerini kullandı. Bu paylaşımın ortaya çıkmasından sonra Trabzonsporlu taraftarlar sosyal medyadan sert tepki göstererek TRT'yi gerekeni yapması için göreve davet etti.

Yağız Sabuncuoğlu tepkiler sonrası ilgili twetti'ni kaldırdı. Bordo mavili taraftarlar ise TRT'yi telefon yağmuruna tutarak şikayetlerini ilettiler.

TRT'de bir holigan! Trabzonspor'a hakareti ortaya çıktı

Öte yandan ilgili muhabir kendinisi yine sosyal medyada savundu. Sabuncuoğlu "18 yaşında öğrencilik dönemimde, henüz bu mesleğe adım bile atmamışken, taraftarlık duygusuyla yazdığım çok yanlış ve bir o kadar da anlamsız tweet nedeniyle çok üzgünüm. Değerli Trabzonspor ve futbol camiasından özür dilerim." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
32 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler