Trezeguet'ten şampiyonluk yorumu "Geçmişte olanlar geçmişte kaldı, şimdi yeni başarılar zamanı"

Trabzonspor'un yeni transfer Trezeguet basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Trezeguet'ten şampiyonluk yorumu "Geçmişte olanlar geçmişte kaldı, şimdi yeni başarılar zamanı"

Haber61 - Spor Servisi / Trabzonspor'un yeni transferi Trazeguet, açıklamalarda bulundu.

Trezeguet yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Yaz boyunca çalıştım hazır tutmaya çalıştım. Yüzde 80-90 hazır olsam da buradaki çalışmalar ile yüzde 100 hazır olmaya çalışacağım.

Ben kendimi kısaca geçmişteki başarıya takılı kalmayan biriyim. Geçmişte ne varsa geride kalmıştır. Bu sezon da hedeflere ulaştığımda bir sonraki sezonun hedeflerine ulaşacağım bu hep böyle olacak.

Öncelikle böyle bir kulüpte olmaktan mutluyum. Büyük hedefleri olan bir kulüpte olmaktan mutluyum. İlk hedef Süper Kupa. Sonraki hedef Şampiyonlar Ligi. Çok büyük heyecan Şampiyonlar Ligi. Çok büyük heyecanlar yaşadım. Şampiyonlar Ligi'nde bu heyecanı yaşamayı çok istiyorum. Daha sonra da tabiki yeniden şampiyon olmak.

Şampiyonlar liginde nerede olmamız gerektiği için şunu söyleyeyim. Trabzonspor bütün camiası ile burada olmayı hakkediyor. Umarım elemeyi geçip Trabzonspor’un hakettiği yerde olmasını sağlayacağız.

Öncelikle transferim gerçekleşmeden diğer kulüplerden teklif vardı. Hocamız ve başkanla yaptığımız görüşmeler sonrası buraya geldim. Hocamız ile yaptığım ve beni etkileyen şey sadece futbolcu değil hayat ile alakalı sözlerdi. 
Nwakaeme'yi yakından takip ettim. Harika bir oyuncu ona bol şans diliyorum. Umarım onun kadar başarılı olur ve takımıma yardımcı olabilirim.

İnanılmaz kutlamalar oldu. Ben bunları izlerken ben de orada oynayabilseydim dedim ama geçmişteki başarılar geçmişte kaldı. Yeni başarılar aldığımızda o günleri yeniden konuşabiliriz. Şimdi yeni başarılar zamanı.

Artık Trabzonspor oyuncusuyum taraftarımızı kızdırmadan söyleyeyim. Ama Trabzonspor’a attığım en güzel gol sağ ayağımla sağ taraftan attığım gol oldu.
9 yaşında santrfor pozisyonundaydım. Attığım golden sonra beni o zamanın ünlü futbolcusu Trezeguet benzetmişlerdi. Daha sonra ismimi değiştirip Trezeguet oldum.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler