Transfer yasağına rağmen Trabzonspor'da arayış başladı

Çalımbay ve ekibi her ihtimale karşı futbolcu izlemeyi sürdürüyor

Transfer yasağına rağmen Trabzonspor'da arayış başladı
Matus Bero’nun kulübü Trencin’e ödenmeyen 220 bin Euro’luk (1.6 milyon TL) son taksit nedeniyle FIFA tarafından bir dönem transfer cezası alan Trabzonspor’da her şeye rağmen sezon sonu için takviye çalışmaları başladı. Cezanın kalkması adına Slovak kulübünden destek isteyen ve Spor Tahkim Mahkemesi’ne (CAS) başvuran Bordo- Mavililer’de teknik direktör Rıza Çalımbay’ın tüm yardımcıları ve oyuncu izleme ekibi yurt dışında bulunuyor. Birçok milli takımın maçlarını takip edecek olan ekipler, geri dönüşte ise Çalımbay’a geniş bir rapor sunacak.

Asıl liste sezon sonunda

Bu oyuncuları tek tek değerlendirecek olan 55 yaşındaki çalıştırıcı, sezon sonunda ise asıl listeyi belirleyecek. Yasağın kalkması durumunda bu listeyi yönetime sunacak olan Çalımbay, stoper, kanat ve santrfor takviyesi isteyecek. Nisan ayında yapılacak olan olağanüstü kongrede seçilecek yeni yönetim ise daha iddialı bir kadro kurmak için harekete geçecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler