Transfer dönemi sona erdi - İşte Trabzonspor'un transfer raporu

Transfer sezonu bu gece sona erdi. İşte Trabzonspor'un aldığı ve gönderdiği oyuncular.

Transfer dönemi sona erdi - İşte Trabzonspor'un transfer raporu

Spor Toto Süper Lig'de 17 Haziran'da başlayan transfer sezonu bu gece (03.09.2019) itibariyle sona erdi.

"Ara transfer" olarak bilinen ikinci transfer ve tescil dönemi ise 4 Ocak 2019 tarihinde başlayıp, 31 Ocak'ta tamamlanacak.

Bu sezon eski günlerine dönmek için transferde Başkane Ahmet Ağaoğlu ve teknik patron Ünal Karaman'ın liderliğinde birçok ismi kadrosuna katan Trabzonspor sezon sonunda şampiyonluk kupasını uzun bir aradan sonra taraftarlarına hediye etmek istiyor.

Transfer sezonunu 9'u paf takımlardan olmak üzere 28 isimle tamamladı. İşte Fırtına'nın transfer raporu...

TAKIMDAN AYRILANLAR

Yusuf Yazıcı, Olcay Şahan, Batuhan Artaslan, Vahid Amiri, Ahmet Eren, Hugo Rodallega, Muzaffer Cam Kablan, Zargo Toure, Murat Cem Akpınar, Edgar Le, İsmail Karakaş,  Mert Kurt, Luis İbanez, Nemanja Andusic.

GELENLER VE BONSERVİSİ ALINANLAR

Caleb Ekuban, Gaston Campi, Alexander Sörloth, Erce Kardeşler, İvanildo Fernandes, Yusuf Sarı, Doğan Erdoğan, Ahmet Canbaz, Fıratcan Üzüm, Nemanja Andusic, John Mikel Obi, Furkan Tütüncü, Daniel Sturridge, Salih Karvazlı, Donis Avdijaj, Atakan Gündüz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor