Trabzonspor'un UEFA kura çekimi ne zaman saat kaçta olacak?

UEFA Şampiyonlar ile UEFA Avrupa Ligi'nde birinci ve  ikinci ön eleme turlarının kura çekimi belli oluyor. Avrupa Ligi gruplarına 3 ön eleme maçı oynayarak katılmaya hak kazanan Trabzonspor'un ilk rakibi bugün belli olacak. İsviçre'nin Nyon kentinde bulun

Trabzonspor'un UEFA kura çekimi ne zaman saat kaçta olacak?
UEFA Şampiyonlar ile UEFA Avrupa Ligi'nde birinci ve  ikinci ön eleme turlarının kura çekimi belli oluyor. Avrupa Ligi gruplarına 3 ön eleme maçı oynayarak katılmaya hak kazanan Trabzonspor'un ilk rakibi bugün belli olacak.
 
İsviçre'nin Nyon kentinde bulunan UEFA merkezinde yapılacak kura  çekiminde, iki organizasyonda da ilk iki eleme turunun eşleşmeleri belli olacak.
 
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde birinci ve ikinci ön eleme turlarının  eşleşmeleri TSİ 13.00'te, UEFA Avrupa Ligi'nin birinci ön eleme turu eşleşmeleri Türkiye saati ile 14.00'te, ikinci ön eleme turu eşleşmeleri ise TSİ 15.30'da başlayacak kura  çekimiyle belirlenecek. Kura çekimine UEFA Şampiyonlar Ligi'nde, 8 takım birinci ön eleme  turundan, 30 takım ise ikinci ön eleme turundan dahil olacak. İlk turdan çıkacak  olası 4 ekibin dahil edilmesiyle, 34 takımlı ikinci ön eleme turu kuraları  çekilecek.
 
UEFA Avrupa Ligi'nde ise birinci ön eleme turunda 102, ikinci ön eleme  turunda 15 takım yer alıyor. İlk eleme turundaki 51 eşleşmeden gelecek olası  takımlarla birlikte, toplam 66 ekipli ikinci ön eleme turu kura çekimi yapılacak.
 
Öte yandan, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde birinci ön eleme turu  müsabakaları 30 Haziran-1 Temmuz ile 7-8 Temmuz tarihlerinde, ikinci ön eleme  turu maçları ise 14-15 ile 21-22 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilecek. UEFA  Avrupa Ligi'nde ilk eleme turu müsabakaları 2-9 Temmuz, ikinci ön eleme turu  müsabakaları da 16-23 Temmuz tarihlerinde oynanacak.
 
Trabzonspor'un rakibi belli olacak 
Kura çekiminde yer alacak tek Türk takımı olan Trabzonspor'un rakibi  bugün belli olacak. Yeni sezonda UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele verecek olan bordo-mavili  ekibin, ikinci ön eleme turundan itibaren yer alacağı bu kulvardaki rakibi, bugün düzenlenecek kura çekiminde netlik kazanacak. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler