Trabzonspor'un kilit ismi!

Trabzonspor’da son 2 maçta oyuna sonradan girerek alınan galibiyetlerde büyük pay sahibi olan Marko Marin’in bu gece Galatasaray karşısında ilk 11’de sahaya çıkmasına kesin gözüyle bakılıyor. Hafta içindeki antrenmanlarda da hocası Şota’nın göz hapsinde t

Trabzonspor'un kilit ismi!

Trabzonspor’da son 2 maçta oyuna sonradan girerek alınan galibiyetlerde büyük pay sahibi olan Marko Marin’in bu gece Galatasaray karşısında ilk 11’de sahaya çıkmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Hafta içindeki antrenmanlarda da hocası Şota’nın göz hapsinde tuttuğu Alman futbolcu, gösterdiği performansla dikkatleri bir kez daha üzerine çekti.

Hücum bölgesinde serbest adam olarak görevlendirilmesi beklenen Marko Marin ile Bordo-Mavililer’in hocası Şota’nın son bir toplantı daha yaptığı ve “Sana güveniyorum. Sorumluluk alma durumun oyun tarzımızı fazlasıyla karşılıyor. Yine inisiyatif almaktan kaçınma. Sadece bu kez ekstra olarak senden rakip akınlarda defansa da yardımcı olmanı istiyorum. Gücünü dengeli kullan” mesajlarını verdiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor