Trabzonsporun eski yıldızı 37 yaşında milli takımını değişti olanlar oldu!

Trabzonspor'un eski yıldızı, futbol kariyerinin son dönemlerinde başına iş açtı.

Trabzonsporun eski yıldızı 37 yaşında milli takımını değişti olanlar oldu!

Florent Malouda 37 yaşında milli takımını değiştirdi

Süper Lig'in eski yıldızı Florent Malouda, futbol kariyerinin son dönemlerinde başına iş açtı. Bunun sebebi ise tecrübeli futbolcunun 37 yaşında milli takımını değiştirmesi.

2013-2014 yılları arasında Trabzonspor'da forma giyen Florent Malouda, 37 yaşında milli takımını değiştirdi.

Fransa Milli Takımı'nda 80 kez forma giyen Florent Malouda, futbol kariyerinin son dönemlerinde milli takımını değiştirme kararı aldı.


Fransız Guyanası ile 12 Temmuz 2017 tarihinde Honduras karşısında maça çıkan 37 yaşındaki futbolcunun bu hamlesi hem milli takımını hem de kendini yaktı. FIFA kurallarına göre A Milli Takım forması giyen bir futbolcunun başka bir takım forması giymesi özel şartlar dışında mümkün gözükmüyor. Bu sebeple soruşturma geçiren Malouda, kariyerinin son dönemlerinde FIFA'dan ceza aldı.

Malouda, Honduras ile Fransız Guyanası'nın 0-0 berabere kaldığı maçta forma giydi. Disiplin kurulu, oyuncunun daha önce Fransa Milli Takımı'nda oynaması nedeniyle durumunu 'uygunsuz' buldu.

FIFA'nın kuralı gerekçe gösterilerek Malouda'nın 2 resmi müsabakadan men edildiği açıklandı ancak Guyana'nın teknik direktörü Jair Karam, ülkenin FIFA'ya üye olmadığını sadece Concacaf'a bağlı olduğunu söyleyerek kendilerini savundu.

Fransız Guyanası, Malouda'nın forma giydiği maçta Honduras'la berabere kalarak CONCACAF Gold Cup Grup A'daki tek puanını aldı.

Florent Malouda 12 Temmuz'da oynanan Honduras-Fransız Guyanası maçında 90 dakika forma giydi.

Florent Malouda, Honduras'la oynanan maçta 90 dakika forma giydi ve mücadele 0-0 sona erdi.

37 yaşındaki Florent Malouda, Hindistan Ligi takımlarından Delhi Dynamos takımında forma giyiyor. Tecrübeli futbolcu Hint liginde çıktığı 32 maçta 3 gol attı 11 de asist yapma başarısı gösterdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor