Trabzonspor’un eski başkanından şampiyonluk açıklaması: Sütten ağzı yanan biri olarak…

Trabzonspor eski başkanlarından Ahmet Celal Ataman’dan taraftara çağrı geldi.

Trabzonspor’un eski başkanından şampiyonluk açıklaması: Sütten ağzı yanan biri olarak…

Haber61 - Spor Servisi / Trabzonspor, Süper Lig’de dolu dizgin şampiyonluğa gidiyor.

Her kesimden Trabzonspor taraftarının büyük bir heyecan ve sabırla beklediği ancak temkinli davrandığı şampiyonluk yolunda bir açıklama da Trabzonspor’un eski başkanı Ahmet celal Ataman’dan geldi.

Trabzonspor’da 1980-1981 yıllarında başkanlık yapan ve şampiyonluk gören efsane başkanından açıklama geldi.

Ataman Trabzonspor taraftarına çağrı yaparak “Aman dikkat edelim, aman coşkumuz aklımızın önüne geçmesin ve tüm heyecan dolu enerjimizi, olası bir tökezleme de bile, oyuncularımızı, teknik kadromuzu, kulüp personeli ve de yönetim kurulunu motive etmekte kullanalım.” İfadelerini kullandı.

Ataman’ın açıklamaları şu şekilde:

“Uzun, çok uzun seneler sonra Trabzonspor'la ilgili bir tespitimi sizlere, siz Trabzonspor sempatizanlarına, taraftarlarına ve tüm Trabzonsporlulara aktarmak istiyorum.

Büyük ekseriyetiniz beni tanımaz; sütten ağzı yanıp yoğurdu üfleyerek yiyen eski bir yönetici, eski bir başkan olarak diyorum ki, aman dikkat edelim, aman coşkumuz aklımızın önüne geçmesin ve tüm heyecan dolu enerjimizi, olası bir tökezleme de bile, oyuncularımızı, teknik kadromuzu, kulüp personeli ve de yönetim kurulunu motive etmekte kullanalım.

Matematikseş olarak şampiyonluk kesinleşinceye dek eleştirilerimizi erteleyelim. Elbette bu eleştirilerin doğruluk payı olabilir, vardır da... Harika bir sporcu kadromuz; uyumlu, sorumluluğunun idraki içinde vakur duruşlu teknik heyetimiz; dereyi görmeden paçalarını sıvamayan olgunlukta bir yönetim kurulumuz var.

Bize her yer Trabzon ise ve o gün bu gündür sloganını benimsemişsek birlik, bütünlük içinde çalınan, yenilen haklarımızın, şampiyonluklarımızın acısını bir anlamlı zaferle taçlandıracağımız günü sabırla, vakarla ve ölçülü coşkuyla bekleyeceğiz.

Ve o büyük gün geldiğinde hep beraber coşku seli içinde horon tepip kolbastı oynayacağız...

Seksen altı yaşındaki bu abiniz de dahil...

Sevgiler... selamlar...

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor