Trabzonspor’un Avcı dönemi İstanbul takımları karşısındaki dikkat çeken istatistiği

Sezonu İstanbulspor ile açacak olan Trabzonspor’un Abdullah Avcı ile İstanbul takımlarına karşı yakaladığı istatistikler dikkat çekiyor.

Trabzonspor’un Avcı dönemi İstanbul takımları karşısındaki dikkat çeken istatistiği

Haber61 - Spor Servisi - Sezon başlamadan müzesine Süper Kupa’yı götürmeyi başaran Trabzonspor, karşılaştığı Sivasspor’a 4-0’lık tarihi bir fark atmıştı.

Bordu mavili takım yeni sezon başlangıcını 5 Ağustos Cuma günü Necmi Kadıoğlu Stadı’nda İstanbulspor’a karşı yapacak.

Son şampiyonun Abdullah Avcı geldikten sornra özellikle İstanbul ekiplerine karşı yakalamış olduğu istatistik oldukça dikkat çekici.

Abdullah Avcı göreve geldikten sonra İstanbul takımlarına konuk olduğu 11 Süper Lig maçının sadece birini kaybeden Trabzonspor (8G 2B), tek yenilgisini geçen sezon şampiyonluğunu ilan ettikten sonra son haftada İstanbul Başakşehir’den aldı (1-3).

ARALARINDAKİ KARŞILAŞMALAR
Bordo mavili ekibin İstanbulspor ile bugüne kadar yapılan müsabakalara baktığımızda ise toplamda 25 kez karşı karşıya geldiler.

25 karşılaşmanın 7’si beraberlikle sonuçlandı.

İstanbulspor’un Trabzonspor karşısında 7 galibiyeti, Trabzonspor’un İstanbulspor karşısında 11 galibiyeti mevcut.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor